Back to All Events

UNG SVENSK FORM 2017


Group show on tour

TURNÉ

Turné för USF 2017
Invigning i Greenhouse den 7 februari 2017.

  • 7 – 11 februari Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fair
  • 18 februari – 26 mars Form/Design Center, Malmö 
  • 6 april – 9 juliArkDes, Stockholm. Click here for more information
  • 6 juli Almedalen, Visby (Läs mer om detta turnéstopp här)
  • 22 – 30 juli Storsjöyran, Östersund
  • 7–9 december, Hong Kong, DesignInspire. DesignInspire är en internationell utställning med tema kreativitet. Utställningen är en del av BODW, Business of Design Week. Evenemanget riktar sig till designexperter, branschföreträdare, små och medelstora företag, beslutsfattare och opinionsbildare, forskare och studenter från olika miljöer. Läs mer här
  • 7-17 december Seoul. Ung Svensk Form i  samarbete med IKEA och Democratic Design Days. Den 7 december kommer IKEA:s designchef Marcus Engman att vara på plats och det blir stort program med pressvisning och föreläsningar. Läs mer här
  • 19 feb – 2 mars, Ahmedabad, Indien
  • 12 – 21 mars, Mumbai, Indien
  • 30 mars – 16 april, Hyderabad, Indien